fbpx

Sisteme de alarma

Sisteme de Alarmare la Efractie

Sistemul de alarma la efractie este necesar pentru protectia electronica a persoanelor si bunurilor impotriva furturilor si a patrunderilor neautorizate.

Aceste sisteme sunt recomandate tuturor proprietarilor, cu scopul descurajarii infractorilor si avertizarii patrunderii persoanelor neautorizate in spatiul protejat.

Sistemele de alarma sunt necesare atat pentru locuinte cat si pentru spatii comerciale.

Cei mai multi proprietari decid sa-si achizitioneze un sistem de alarma doar dupa ce ei insisi sau vecinii lor au fost victimele unei spargeri sau tentative de efractie. Pe timp de noapte, sau atunci cand suntem plecati de acasa, sistemul de detectie si alarmare la efractie va fi receptiv la o incercare de intrare prin activarea alarmei.

Sistemul poate fi conectat la un dispecerat de interventie si monitorizare, alerteaza echipa de interventie rapida ce va putea interveni chiar in momentul efractiei.

 

Sisteme de Alarmare la Efractie

Image

 

Echipamentele de semnalizare acustica si luminoasa ca sirenele si lampile de avertizare ofera o protectie sporita chiar prin factorul de intimidare. Modulele speciale de comunicatie va pot anunta in timp real chiar pe telefonul mobil de o eventuala efractie in spatiul protejat.Gradul de complexitate al sistemelor de detectie si alarmare la efractie creste proportional cu dimensiunile cladirilor sau a proprietatilor care trebuiesc protejate.

Utilizarea sistemelor de alarma cu protectie perimetrala reprezinta alegerea optima pentru a detecta orice incercare de patrundere prin efractie, chiar din momentul in care intrusul accede in zona protejata.
Pentru realizarea unei protectii eficiente, este necesara completarea sistemului de alarma cu un sistem de supraveghere video.

Compania noastra ofera solutii de securitate care se adreseaza atat proprietarilor de apartamente, case, vile cat si firmelor sau institutiilor ce impun un nivel de securitate mai ridicat.

Echipamente cu care noi lucram si pe care le recomandam clinetilor nostrii sunt echipamente din gama profesioanala si sunt echipamente cu certificari in domeniul securitatii.

Sistemul de alarmare si avertizare la efractie poate fi integrat cu sistemul de detectie si alarmare la incendiu, control acces, sau cu sistemul de supraveghere video.

Invertor de tensiune

Product Design

Successful businesses have many things in common, today we’ll look at the big ‘R’of recognitional advertising network may help.

Recognition can be illustrated by two individuals entering a crowded room at a party.

Suntem aici pentru bunastarea ta!

Descopera solutiile noastre care iti garanteaza securitatea totala si intra in contact cu unul din consultantii nostri pentru mai multe detalii!

Solicita Oferta personalizata

Suntem aici pentru bunastarea ta!

Descopera solutiile noastre care iti garanteaza securitatea totala si intra in contact cu unul din consultantii nostri pentru mai multe detalii!

Image

Testimoniale

La Moldova Security, echipa noastra va garanteaza: