fbpx

Noutati

SOLUTIA PERFECTA DE INTERFONIE VIDEO PENTRU ORICE TIP DE IMOBILE

52487868_2210594999006182_2273493294065385472_n.jpg
Prin aspectul compact si esentializat, terminalul video de 7” smart+ este o prezenta cu stil, ce se integreaza natural in orice ambianta interioara.
STICLA securizata este materialul esential utilizat in realizarea produselor din gama Touch Line, ceea ce induce o eleganta minimalista si atemporala, la fel este rezistenta la zgarieturi si lovituri. Terminalul video de 7” smart+ reda imagini de inalta definitie pe tot parcusul apelului, convorbirii si monitorizarii. Vederea noctura este excelenta, la 20 m distanta, chiar si in situatiile in care nu exista deloc iluminat public.
O alta caracteristica foarte importanta a tastelor Touch este ca nu se blocheaza, indiferent de frecventa utilizarii, ceea ce inseamna fiabilitate pe termen lung.
Cand terminalul este apelat, tasta clipeste,convorbirea se deschide cu o simpla apasare si se desfasoara total hands-free, pe o durata de maxim 2 min.
Cand terminalul este in stand-by, apasarea tastei activeaza timp de 15 sec. monitorizarea audio – video. Astfel, in orice moment se poate vedea si auzi ce se intampla in fata intrarii.
Tot din modul stand-by, printr-o procedura foarte simpla, se poate selecta melodia de apel favorita din cele 5 variante disponibile iar imaginea video ramane activa inca 10 sec., pentru vizualizarea finalizarii actiunii.
Sunt disponibile 7 nivele de volum pentru apel si convorbire, plus optiunea de trecere in mod silentios care este semnalizat luminos cu un LED rosu aprins permanent. 
Pentru locuintele spatioase, se pot conecta mai multe terminale video si audio aditionale din gama Touch Line – 4 fire, in orice combinatie dorita.

Arhiva

Solicita oferta!

Vrei sa-ti transformi locuinta intr-o casa inteligenta care sa iti garanteze siguranta ta si a bunurilor tale in orice moment?

Scapa de grija sigurantei casei tale!