fbpx

Noutati

ECHIPAMENTE SI SISTEME PROFESIONALE DE SUPRAVEGHERE

static1.squarespace.jpg
Dacă ai nevoie de protecție sau doar îți dorești să monitorizezi un anumit spațiu, fie acesta birou, casă sau un perimetru de exterior, sistemul de supraveghere video de exterior sau interior este soluția perfectă pentru tine. 
Iată de ce ar trebui să optezi pentru un sistem de supravheghere video.
1.Cel mai mare avantaj al unei astfel de achiziții este reducerea considerabilă a numărului de infracțiuni și atacuri. Odată instalate, chiar și dacă sunt puse discret, camerele de supraveghere au un efect surprinzător asupra infractorilor. De obicei, atunci când sunt remarcate, acestea devin un risc prea mare pentru răufăcători, prevenind, astfel, un posibil atac asupra spațiului protejat.
2.Un alt beneficiu al sistemelor de supraveghere video este monitorizarea și înregistrarea acțiunilor și persoanelor din cadrul spațiului supravegheat. Luând ca exemplu o companie, trebuie remarcat și faptul că acest tip de monitorizare a activității, determină ca angajații să înregistreze o productivitate mai înaltă, fără ezitări negative în comportament.
3.Casa este un alt spațiu care necesită supraveghere, nu doar pentru că ar fi un imobil valoros, dar pentru că „acasă” este locul în care vrei să te simți protejat. 
Datorită accesului la distanță și monitorizării non stop, camerele de supraveghere video iți oferă posibilitatea de a fi permanent informat despre acțiunile ce se petrec în interiorul și exteriorul locuinței tale.
4.Un alt factor ce te va determina să optezi pentru achiziționarea unei astfel de inovații tehnologice este capacitatea acestora de a menține înregistrările pentru o perioadă anumită. Această funcție devine foarte importantă pentru acumularea unor dovezi în cazuri mai grave, sau doar pentru aflarea anumitor detalii de care ai nevoie.
5.Datorită optimizărilor de care au avut parte în ultima perioadă camerele de supraveghere video, acum nu mai este nevoie să-ți întrerupi somnul din cauza unor alarme false. Kit-urile performante de supraveghere video, conectate la internet, determină validarea unor astfel de alarme, doar printr-un singur click. 
Astfel, camerele video ajung să fie multifuncționale, de la monitorizarea acțiunilor și înregistrările audio, funcționalitate non-stop și prevenirea infracțiunilor, la menținerea înregistrărilor, care pot deveni, în situații necesare, și dovezi pentru o acțiune juridică.

Arhiva

Solicita oferta!

Vrei sa-ti transformi locuinta intr-o casa inteligenta care sa iti garanteze siguranta ta si a bunurilor tale in orice moment?

Scapa de grija sigurantei casei tale!