fbpx

Noutati

SARBATORI SIGURE FARA INCENDII

1.pngdxdvdsxcszdcs.png

 

Crăciunul şi Anul Nou sunt sărbătorile cele mai aşteptate din an. Fiecare încearcă să creeze atmosfera de sărbătoare în mod inedit, iar un brad împodobit şi luminiţele nu lipsesc din cadru. Ceea ce am vrea să memorăm din aceste sărbători, cu siguranţă, sunt momentele frumoase cu clinchet de clopoţei şi nu sunetul produs de sirenele maşinilor de pompieri. O casă sigură de sărbători este esenţială pentru confortul vostru şi spiritul sărbătorilor.

Conform datelor statistice ale Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţii Excepţionale, anul trecut în perioada sărbătorilor de iarnă s-au produs 1337 de incendii, provovând şi victime. Moldova Security îţi spune cum să sărbătoreşti fără efecte nocive, pentru că paza bună trece primejdia rea. Anul acesta, niște sisteme de alarmă anti-incendiu sunt binevenite şi de bun folos pentru fiecare.

Mult mai eficient în prevenirea incendiilor dezastruoase, precum arată datele statistice, este achiziţionarea sistemelor de alarmă anti-incendiu, care imediat să funcţioneze şi să vă alerteze despre pericolul iminent. E comod, vă poate salva viaţa şi lucrurile pe care le aveţi în casă, deoarece reacţionează instantaneu şi eficient. Puteți să vă simțiți în siguranță chiar dacă nu ați reușit să urmați sfaturile enumerate mai sus. Moldova Security vă propune cele mai bune sisteme de alarmă, camere de supraveghere, pe care le achiziționați de la specialişti calificați, mereu gata să vă ofere sfaturi de utilizare.

Ştiai că un brad uscat arde în 30 de secunde?

Exact, doar 30 de secunde şi pomul de Crăciun devine cauza principală ce provoacă incendierea locuinţelor sau pagube materiale mai mici. Nu trebuie de uitat că pomul de Crăciun, indiferent de este molid, brad, pom artificial se aprinde şi arde foarte rapid. De aceea, trebuie să fiţi foarte atenţi cum împodobiţi pomul de Crăciun.
Sa aveti sarbatori frumoase si sigure!


Arhiva

Solicita oferta!

Vrei sa-ti transformi locuinta intr-o casa inteligenta care sa iti garanteze siguranta ta si a bunurilor tale in orice moment?

Scapa de grija sigurantei casei tale!