fbpx

Noutati

VIDEOINTERFOANELE SUNT CU SIGURANTA CELE MAI NECESARE SISTEME DE SECURITATE PENTRU LOCUINTA TA

Ne mutam la casa din dorinta unui spatiu mai mare, a mai mult confort, dar si pentru siguranta intregii familii.
Avantajele pentru intreaga familie sunt numeroase cand stai la curte, iar cand iti doresti un sistem de securitate pentru propria casa, fara indoiala cea mai buna alegere este un videointerfon.
Vezi cine se afla la poarta casei tale!
In loc sa te imbraci repede de fiecare data si sa iesi afara, sa mergi in ritm alert pana la poarta pentru a vedea cine suna, un videointerfon iti va permite nu doar sa conversezi cu persoana care a sunat, dar vei putea si s-o vezi. Simplu si confortabil!
Daca ai copii mici, cu atat mi mult invata-i sa foloseasca videointerfonul, sa se uite in monitorul color si sa vada cine suna. Sunt bunicii sau parintii? Daca nu este un membru al familiei, nu le da voie sa deschida.
Ajungi acasa si intri cu masina in curte fara sa te dai jos!
Dupa o zi lunga la job, te intorci in sfarsit acasa, in confortul caminului. Un videointerfon iti permite sa activezi inclusiv inchiderea si deschiderea pentru poarta de acces auto sau pentru usa garajului.
Scapi de disconfortul de a trebui sa te dai jos din masina pentru a deschide poarta si imediat dupa pentru a o inchide.
Accesul in locuinta ta va deveni asadar facil, gratie unui videointerfon cu functii inteligente, marca Electra.
Ai intrebari? Nu ezita sa ne contactezi,echipa MoldovaSecurity iti sta la dispozitie pentru a duce gradul de confort si siguranta familiei tale la un nou nivel.
646x404.jpg

Arhiva

Solicita oferta!

Vrei sa-ti transformi locuinta intr-o casa inteligenta care sa iti garanteze siguranta ta si a bunurilor tale in orice moment?

Scapa de grija sigurantei casei tale!