fbpx

Cablare Structurata Fibra Optica

În comunicarea broadband, implementarea rețelelor din fibră optică este utilizată din ce în ce mai mult pentru utilizarea de tip cloud și pentru satisfacerea cerințelor în creștere de streaming multimedia. Transmisia prin fibră optică are numeroase avantaje în comparație cu firele de cupru existente, deoarece cablurile din fibră optică suportă o atenuare și o interferență mult mai scăzută. Cu toate acestea, în comparație cu cablurile cupru sau UTP existente, fibra optică era mai costisitoare și era dificil de implementat într-o perioadă scurtă de timp. În afara faptului că sistemul de fibră optică este utilizat pentru rețele centrale precum cele din telecomunicații, campusuri și spitale, dispozitivele fiber Switch, conversie media și cele optice pasive GEPON sunt variate și disponibile în multe variante de implementare a rețelelor de conectivitate prin fibră optică.
Sisteme de securitate cu fibră optică

Soluție completă, Edge to Core

De-a lungul a zeci de ani de experiență în networking IP și comunicații prin fibră optică, PLANET a dezvoltat o soluție completă de conectivitate prin fibră optică pentru a ajuta ISP-urile și telecomunicațiile să pună la punct servicii broadband, precum și o conectivitate edge de mare viteză.
Sisteme de rețelistică și securitate pentru clădiri înalte
PLANET oferă o gamă largă de produse Fiber-related, care se pot adapta la toate tipurile de medii de lucru. PLANET asigură soluții pentru conectivitatea prin fibră optică la nivel comercial, de clasă transportoare și oferă, mai ales, produse de nivel industrial pentru un networking stabil la temperaturi mari de funcționare. În misiunea de salvare a minerilor din Chile, din anul 2010, soluția din fibră optică PLANET a asistat cu success minerii captivi la 624 de metri sub pământ, contribuind la menținerea speranței acestora prin asigurarea comunicării vizuale și vocale a minerilor cu familiile lor și cu echipele de salvatori.