fbpx

Despre noi

Suntem aici pentru securitatea si confortul tau


Mediul economic, social și politic evoluează constant, odată cu nevoile de securitate ale afacerilor și instituțiilor. De aceea, specialiștii MoldovaSecurity îți stau la dispoziție cu servicii complete menite să te ajute să îți desfășori activitatea în condiții de siguranță și fără griji. Echipa noastră este alcătuită din specialiști în soluții de pază, protecție, automatizări pentru locuință și ingineri IT capabili să răspundă celor mai înalte standarde și exigențe.

Noi nu doar remediem pe moment situații neprevăzute, ci și contribuim la prevenirea lor.


Echipa noastra este formata din oameni responsabili, profesionisti, capabili sa raspunda celor mai inalte standarde si exigente.

Avand experienta in domeniu de peste 15 ani, am atins punctul maxim in procesul evolutiv, iar serviciile noastre se pot adapta usor oricaror cerinte. Echipa de profesionisti a firmei noastre ofera numai servicii de inalta calitate, fiind pregatita sa intampine orice problema si sa depaseasca fiecare impediment, avand in vedere pregatirea profesionala ireprosabila de care are parte. . Aveti suport in timp real atat prin interventii directe cat si telefonic, email sau prin control remote in conditii de singuranta maxima.

Acoperim tot ciclul dezvoltarii unei aplicatii software, de la analiza business, la asigurarea calitatii si mai ales la mentenanta si suportul tehnic post lansare.

Misiunea firmei noastre de "Siguranta si Confort" este sa va oferim servicii  care sa va dezvolte afacerea, sa va fluidizeze procesele operationale, sa reduca eforturile si costurile.

De asemenea, am facut un obiectiv din a dezvolta o colaborare de durata cu compania dvs, bazata pe incredere si seriozitate.

Echipa Moldova Security va garanteaza:

Profesionalism

Profesionalism

Seriozitate

Seriozitate

Promptitudine

Promptitudine

Rapiditate

Rapiditate

Garantie extinsa

Garantie extinsa

Securitate si confort

Securitate si confort

Garantie 100%:

Alaturi de noi, beneficiezi de garantia completa a sigurantei tale. Solutiile noastre acopera o gama larga de nevoi, de la instalarea si mentenanta sistemelor de securitate, la servicii profesioniste de paza cu interventie rapida si dispecerat 24/24.
Modal-image
Timp de intervenție garantat contractual: 48 ore
Modal-image
Garantie extinsa 2 ani, cu zero costuri
Modal-image