fbpx
Un sistem de supraveghere video bine configurat si instalat poate asigura identificarea persoanelor suspecte, a actiunilor intreprinse de acestea si, la nevoie, imaginile respective pot deveni probe importante pentru organele de ancheta. 

Sistemele video de supraveghere reprezinta un pas important pentru siguranta oricarei afaceri, fie ca iti supraveghezi angajatii sau folosesti camerele de supraveghere video impotriva hotilor sau musafirilor nedoriti, camerele de supraveghere video pot fi de un real folos. 

MoldovaSecurity este o companie cu experienta in acest domeniu de peste 15 ani de zile si cu un portofoliu de peste 10000 de clienti din Moldova. 

Va oferim solutii profesionale de supraveghere: Camere de supraveghere de toate tipurile interne si externe, Camere IP, NVR, instalare camere de supraveghere
conectica si de asemenea va oferim si consultanta profesionala gratuita.

Solutii de Supravghere Video. Camere de supraveghere pentru toate necesitatile

Sistemele de Supraveghere Video, sunt astazi mai utile si mai accesibile ca niciodata. Acestea reprezinta o solutie fiabila pentru supravegherea zonelor interioare sau exterioare a cladirilor si proprietatilor.

Securitatea completa a obiectivelor nu poate fi asigurata fara un Sistem de Supraveghere Video eficient care sa permita atat monitorizarea in timp real a evenimentelor si persoanelor suspecte, cat si inregistrarea acestora, in scopul verificarilor ulterioare si furnizarii de inregistrari.

Aceste sisteme si-au dovedit eficienta in supravegherea fluxului de productie, ducand la eficientizarea activitatii. Camere de supraveghere cu card de memorie astfel ca stocarea informatiilor poate fi facuta local (pe hard disk) sau pe calculatoare aflate la distanta. Sistemul de supraveghere video poate fi interconectat cu un sistem de alarma la efractie sau cu cel de control acces si pontaj electronic, pentru cresterea eficientei.

 

Image
Image

 

Detectia de miscare este digitala si poate fi asociata cu evenimente ca apel telefonic de alarmare, declansare dispozitive de siguranta, etc. Pentru securitate, aplicatiile de supraveghere video se pot parola. In functie de necesitatile de supraveghere si urmarire de la distanta se realizeaza diferite configuratii.

Vizionarea imaginilor se poate face de la orice calculator legat in reteaua locala, folosind un browser WEB, gen Internet Explorer, sau direct de pe orice smartphone in timp real prin Internet.

Supraveghere Video Inteligenta / Smart Function

Sisteme de Supraveghere Video

Solicita Oferta personalizata

Monitorizeaza-ti inteligent spatiul!

Alege solutia completa de supraveghere video de la Moldova Security!

Image

Testimoniale