fbpx

ZYCOO IP Audio Solution

ZYCOO IP Audio Solution este o soluție integrală bazată în pe SIP, streaming media și tehnologii MQTT IoT, oferind un sistem de adresă public IP complet, un sistem de interfonie IP, plus un sistem de telefonie IP și multe altele.
Poate fi utilizat pe scară largă în domenii și ramuri de activitate: siguranța publică, orașul inteligent, securitatea comunității, industrie, transport, sănătatea, etc...

Image

ZYCOO IP Audio Solution:

1. Ușurință de desfășurare și menținere:
a.IP Audio Center poate fi instalat fie pe servere hardware, fie pe servere virtuale din cloud. Prin protocolul IoT MQTT, acesta poate gestiona, aproviziona, monitoriza și controla punctele finale audio IP.
b.IP Audio Dispatch Console poate fi instalat pe desktop-urile Windows, MacOS și Linux. Nu este necesară deloc expertiză.
c. Aplicația IP Audio Dispatch poate fi instalată direct pentru utilizatorii de telefoane iPhone și Android.
d.IP Endpoint End: Nu este necesară o cablare dedicată pentru instalarea de puncte audio, audio ZYCOO IP, deoarece folosesc rețeaua IP existentă.
2. Calitate audio superioară: Atât audiocodecul cu bandă largă G.722, cât și media streaming sunt utilizabile, oferind audienței experiențe de ascultare magnifice.
3. Economisirea costurilor: funcționează în rețeaua IP existentă. Nu este necesară crearea de cabluri noi.
4. Flexibilitate ridicată: poate fi atât prin intranet cât și pe internet, compatibil cu punctele SIP ale terților. De asemenea, oferă API complex pentru a se putea integra cu alte sisteme, cum ar fi sisteme de securitate, sisteme de incendiu ...
5. Caracteristici bogate: zone de pagină, BGM, intercomunicare prin Mesaj preînregistrat, privilegii multi-utilizator, text la vorbire, înregistrare, întâlnire ...

ZYCOO IP Audio Soluție

Soluție audio unificată IP pentru:

  • Instalații industriale, depozite, clădiri de birouri, garaje de parcare și alte spații securizate, controlul accesului este întotdeauna necesar. Intercomunicarea vocală sau intercomunicarea video între vizitatori și proprietarii de premise va ajuta la confirmarea identității vizitatorilor înainte de a da autorizație de acces. În plus, controlul ușii este inclus, de asemenea, autorizația poate fi dată imediat după confirmările de identitate.
  • Pentru a crea un mediu confortabil și plăcut pentru clienți și vizitatori, muzica de fundal ar fi întotdeauna cea mai bună alegere pentru centrele comerciale, magazinele cu amănuntul, hotelurile, restaurantele și alte spații comerciale. Soluția audio ZYCOO IP oferă opțiuni flexibile pentru operatorii de afaceri cu toate posibilitățile de aplicații de muzică de fundal.
  • Dezastrele naturale și umane sunt întotdeauna amenințări pentru siguranța noastră publică. Mai ales spațiile publice în care se adună și tranzitează un număr mare de oameni. Este esențial să existe un sistem de adresare publică eficient care să poată fi utilizat pentru avertizare timpurie sau instruirea publicului să evacueze din zona de pericol. Soluția audio ZYCOO IP oferă posibilitățile de anunțuri rapide în direct și de declanșare automată a alarmelor și notificărilor de urgență către o anumită zonă sau zone mari, pentru a se asigura că în toate circumstanțele persoanele sunt informative.
  • În campusuri, biblioteci publice, muzee și alte locuri publice, tonuri și notificări sunt transmise publicului în mod regulat, în anumite ore. Cu ajutorul soluției audio ZYCOO IP, se pot crea orare nelimitate, tonuri și notificări  pentru a crea programe de difuzare simplie și complexe.
ZYCOO IP Audio Solution