fbpx

Orase sigure

Pași mici către un Oraș mai Sigur

Siguranța este una dintre responsabilitățile cheie ale fiecărui oraș - sentimentul de siguranta la sigur este unul dintre drepturile fundamentale ale oricărui cetățean. Dar, pe măsură ce populațiile cresc, iar orașele se confruntă cu noi provocări, cum ar fi deteriorarea mediului, activitatea criminală și constrângerile bugetare, crearea unui oraș cu adevărat sigur devine mai greu

Prin implementarea unui sistem integrat de supraveghere digitală, puteți vedea ce se întâmplă în întregul oraș, așa cum se întâmplă. Echipamentul poate funcționa ca senzori, oferind informații în timp real care vă pot ajuta:

  • Protejați-vă eficient cetățenii și proprietatea
  • Îmbunătățiți imaginea orașului
  • Detergeți vandalii și reduceți costurile de reparare
  • Reducerea timpilor de investigare penală prin furnizarea de imagini clare și de înaltă calitate
Supraveghere video stradală

Pași mici, schimbări mari

Cu MoldovaSecurity, crearea unui oraș mai sigur nu trebuie să fie un proiect costisitor, consumator de timp. Toate soluțiile noastre flexibile pot fi integrate în sistemele analogice existente - deci nu este nevoie să înlocuiți complet echipamentul. Și cu platforma noastră deschisă, puteți adăuga mai târziu funcții suplimentare - de la codificatoare și aparate video la măsuri sporite de securitate și inteligență.

Puteți începe cu câteva mici schimbări care fac o mare diferență. Și vă puteți deplasa spre a face orașul și oamenii săi chiar mai siguri.

Ai nevoie de sisteme performante de supraveghere video?

Ai ajuns în locul potrivit! Asigurăm echipamentele de care ai nevoie și oferim soluții complete de instalare și mentenanță, cu garanție extinsă de 2 ani.