fbpx

Blocuri Locative, Parcari

Este crucial ca sistemul de supraveghere video sa ofere informatii despre persoanele si autoturismele care frecventeaza zonele din jurul blocul, casa scarii, chiar si parcarea blocului. Monitorizarea video eficienta se face urmand un traseu de deplasare al persoanelor. Se incepe cu monitorizarea zonelor din jurul blocului pentru ca acolo se pot surprinde informatii valoroase despre persoane ce se apropie de bloc cu intentii rele si care inca nu si-au acoperit fata. Se continua cu camere de supraveghere video ce stabilesc etajul si apartamentul la care o anumita persoana a comis anumite fapte. Doar in acest mod putem sa spunem ca am colectat destule imagini cu un suspect incat sa putem trage si concluzii utile.
Supraveghere pentru parcări și blocuri locative
Supravheghere și monitorizare nocturnă pentru parcări

In plus, camerele de supraveghere video / sistemele de supraveghere video ofera un ajutor consistent in urmatoarele cazuri:

  • dispute si certuri intre locatari.
  • evenimente nefericite in parcarea blocului si in casa scarii. Exemplu: un locatar isi gaseste masina lovita si poate apela la sistemul video pentru a lua numarul de inmatriculare al faptasului.
  • descurajarea anumitor infractori prin simpla prezenta a sistemului de supraveghere.

Ai nevoie de sisteme de supraveghere video performante?

Ai ajuns în locul potrivit! Asigurăm echipamentele de care ai nevoie și oferim soluții complete de instalare și mentenanță, cu garanție extinsă de 2 ani.