fbpx

Cladiri Industriale, Hale, Birouri

Securitate adaptată nevoilor dvs. de Afaceri

Uzinele, depozitele și Fabricile de producție conțin adesea materii prime valoroase și bunuri care necesită monitorizare și protecție în permanență. Prin combinarea tehnologiei camerelor IP cu detectoarele de mișcare care utilizează tehnologia radar, puteți crea o soluție de supraveghere adaptată cerințelor de securitate și beneficiați de capabilități cum ar fi:
  • Detectarea și urmărirea precisă și sigura a zonei integrate perfect cu camerele de rețea pentru identificarea vizuală a fluxului de componente si produse.
  • Notificări automate în timp real, când cineva intră într-un perimetru sau zonă restricționată, cu confirmare vizuală și locație de obiect.
  • Soluții flexibile și ușor de utilizat cu camere Video și robuste și detectoare de mișcare pentru medii în aer liber.
Supraveghere video pentru orice încăpere

Creșterea productivității și a siguranței angajaților

În afară de menținerea securității spațiilor comerciale, camerele video reprezintă un instrument valoros pentru creșterea eficienței generale a producției și crearea unui mediu de lucru sigur pentru angajați. Integrarea sistemului de camere în sistemul de producție oferă posibilitatea de a accesa de la distanță imagini live prin rețea, făcând posibilă:

  • Monitorizați de la distanță liniile de producție, inspectați vizual și verificați dacă funcțiile și procesele funcționează corect.
  • Asigurați-vă că regulile și procesele de siguranță sunt respectate și că instrumentele și echipamentele sunt gestionate corespunzător.
  • Furnizați depanare la distanță și asistență pentru întreținere și support.
Sisteme de supraveghere video pentru hale industriale și clădiri

Ai nevoie de sisteme performante de supraveghere video?

Ai ajuns în locul potrivit! Asigurăm echipamentele de care ai nevoie și oferim soluții complete de instalare și mentenanță, cu garanție extinsă de 2 ani.