fbpx

Supraveghere video pentru benzinarii

Cele mai frecvente forme de infracţiuni întâlnite la statiile de alimentare sunt furtul şi alimentarea fără plata combustibilului. În acelaşi timp se observă o creştere alarmantă a infracţiunilor comise cu armă de foc. Acestea au ca scop extragerea sumelor mari de bani din casa sau din seif, lucru de cele mai multe ori posibil deoarece acestea din urmă nu beneficiază de o protecţie adecvată. Numărul redus de angajaţi - de multe ori o singură persoană, distanţa mare faţă de secţia de poliţie sau de centrul de monitorizare; toate acestea fac din staţiile de benzină o ţintă uşoară pentru hoţii de rînd şi pentru grupările infracţionale organizate.

Un sistem de supraveghere bine gândit şi pus la punct poate îmbunătăţii considerabil nivelul de siguranţă la orice staţie de alimentare. Avansul tehnologic încorporat în noile echipamente au redus considerabil costul acestora şi în ziua de astăzi un astfel de sistem a devenit foarte accesibil.

Supraveghere video pentru benzinării

La ce sa atrageti atentia

Supravegherea maşinilor încă de la intrarea în perimetrul benzinăriei este de preferat deoarece nu toate vor alimenta cu combustibil. Unele vor dori doar să cumpere ceva din magazin sau să folosească toaleta şi este foarte posibl ca acestea să staţioneze într-o zonă nemonitorizată. Camerele de supraveghere amplasate imediat la intrare şi ieşire, rezolvă problema.

Infrastructura secundară

Chiar şi benzinăriile medii au de cele mai multe ori o zonă de shopping, spălătorie auto şi un mic service pentru reparaţii minore. Supravegherea tuturor acestor locaţii necesită camere video şi bineînţeles o "soluţie" de monitorizare şi înregistrare simultană a fluxului audio-video de la toate aceste camere.

Ai nevoie de sisteme performante de supraveghere video?

Ai ajuns în locul potrivit! Asigurăm echipamentele de care ai nevoie și oferim soluții complete de instalare și mentenanță, cu garanție extinsă de 2 ani.