Sound detection

Securitate optimizată cu camere inteligente, si detectare a sunetului

Multe incidente de securitate sunt precedate sau inițiate de un fel de zgomot. Și dacă sunteți expus la incidente care implică de ex. comportament agresiv, focuri de armă sau spargere de sticlă, camerele cu capabilități de detectare a sunetului adaugă o mare valoare sistemului dvs. de securitate. Aceștia pot avertiza în mod automat despre incidente potențiale și reale pe măsură ce apar, și permit acțiuni rapide și relevante pentru a minimiza consecințele.
Alarma de sunet, verificarea de viziune
Soluția se bazează pe o cameră IP cu software-ul pentru analiza audio avansată. În mod continuu "ascultă" pentru zgomote predefinite și inițiază o alertă atunci când aude ceva. Acest lucru asigură o atenție imediată din partea operatorilor de securitate, care pot evalua rapid situația vizionând fluxuri video live din camerele de avertizare și din apropiere. Este, de asemenea, posibil să adăugați difuzoare în sistem, permițând comunicarea de la distanță și imediat cu făptuitorii pentru a preveni escaladarea.
Aflați mai multe despre detectarea sunetului la specialistii nostri.
Image
Image

Ajutor rapid în situații vulnerabile
Camerele cu analize audio adaugă proactivitate sistemului dvs. de supraveghere pasivă. Acestea permit răspuns rapid și la distanță atunci când secvențele contează într-o gamă largă de scenarii, inclusiv:

  • Sisteme de tranzit public, în care personalul și pasagerii pot fi expuși la persoane în stare de ebrietate și comportament dezordonat. Detecția timpurie a agresiunii reduce riscul de violență, permițând intervenția în stadiul verbal, înainte de escaladarea agresiunii fizice.
  • Închisori și facilități corecționale, prin adăugarea unui "senzor de probleme" valoroase într-un mediu în care deținuții adesea evită deliberat ochiul camerei.
  • Magazine mici pe timp de noapte, în care alertele sonore automate pot scurta timpul de răspuns în caz de agresiune și de jaf armat. Iar când magazinul este închis noaptea, soluția alertează automat pentru spargerea sticlei pentru a asigura o intervenție rapidă împotriva efracției.