Control Acces Mobil

Accesul la lumea telefoniei mobile.

Controlul accesului mobil permite dispozitivelor mobile - cum ar fi telefoanele inteligente și dispozitivele de uzură - să funcționeze ca acreditări în asigurarea accesului la clădirile, încăperile și zonele securizate. Acest lucru nu numai că sporește confortul și eficiența operațională pentru forțele de muncă cu mobilitate de astăzi. De asemenea, oferă o modalitate mai eficientă și mai simplă pentru companii de a gestiona acreditările de identificare. Controlul accesului mobil poate fi folosit fie ca compliment pentru înlocuirea cardurilor și cardurilor fizice tradiționale.
Image

Mai convenabil pentru munca de astăzi mobila

Comparativ cu acreditările de identitate tipărite tradiționale, controlul accesului mobil oferă o experiență mai convenabilă pentru utilizatorii finali. Care este important, având în vedere că numărul utilizatorilor de telefoane mobile este permanent in crestere. Și în jur de doi din trei oameni de afaceri folosesc astăzi dispozitive mobile pentru un set tot mai divers de aplicații.

 

Așadar, folosirea de dispozitive mobile ca chei nu numai că oferă o experiență convenabilă pentru utilizatori, așteptată de forțele de muncă cu mobilitate activă. De asemenea, contribuie la sporirea eficienței operaționale și a satisfacției forțelor de muncă actuale mobile.