Recunoastere Faciala

Recunoasterea unei fete dintr-un milion

Indiferent dacă doriți să recunoașteți, să identificați sau să verificați o persoană, o cameră foto cu software de recunoaștere a feței este o soluție eficientă. Vă poate ajuta să vă îmbunătățiți serviciul cu clienții și să vă protejați activele prin identificarea unor clienți importanți sau potențiali făptuitori.

Recunoașterea facială este o completare perfectă a sistemului de supraveghere existent, îmbunătățind securitatea și / sau experiența clienților în timp real.

Image

Fețele care se potrivesc cu baza de Date

Software-ul de recunoaștere facială potrivește fețele preluate din video în timp real, cu o bază de date cu imagini stocate anterior ale fețelor. Clasificați fețele în baza de date în funcție de necesitățile dvs. de aplicare - fie că este vorba de controlul accesului, de detectarea VIP sau de persoanele interesate.

Atunci când o față este capturată pe cameră, potrivirea are loc în timp real, iar potrivirea sau non-potrivirea permite sau refuză accesul sau declanșează o alarmă alertă asupra părților interesate predeterminate pentru a lua măsurile corespunzătoare.

Posibilități multiple

Împreună cu furnizorii noștri, oferim soluții de recunoaștere facială pentru o gamă largă de aplicații, printre care:

  • V.I.P. identificare la cazinouri, hoteluri sau magazine de vânzare cu amănuntul
  • Detectarea persoanelor căutate în aeroporturi
  • Integrarea cu sisteme de control al accesului în clădiri corporative și comerciale
  • Urmăriți sau enumerați lista neagra la stadioane, magazine de vânzare cu amănuntul sau cazinouri.
  • Identificarea in mișcare cu tehnologia Biometrica
Image