fbpx

Videointerfon ELECTRA cu Alarma Avertizare la Efractie

Videointerfon Electra

Simplu și usor de utilizat!

Așa s-a gândit să fie noul videointerfon SECURITY de la ELECTRA.

A rezultat din îmbinarea funcțiilor unui sistem de videointerfonie TOUCH LINE de la ELECTRA cu un sistem standard de alarmă de apartament.
Un singur sistem cu mai multe funcțiuni: control acces, comunicare audio și video (imagine pe display), memorare imagini și evenimente, alarmare în caz de efracție, și multe altele …

Confort, siguranța bunurilor și persoanelor din apartament (casă), prietenos în exploatare, convenabil, sunt doar câteva din avantajele pe care le oferă sistemul de videointerfonie SECURITY.

Suprapunerea componentelor sistemului de alarmă peste cele ale sistemului de videointerfonie ELECTRA a avut ca rezultat Sistemul de videointerfonie cu avertizare la efracție SECURITY, compusă din:

 • Panou exterior de videointerfon cu cititor RFID (Radio Frequency Identification)
 • Posturi interioare video de apartament (casă) cu cititor RFID
 • Senzor de ușă deschisă
 • Sursă de alimentare și, ceea ce este mai important,
 • Carduri RFID de acces, armare și dezarmare.
Videointerfon cu alarmă la efracție
Carduri și taguri pentru domofon

SECURITY este ușor de înțeles și usor de folosit.
Cu cardul RFID se poate intra pe proprietate, se poate arma și dezarma sistemul.
Locatarul, posesor al cardului RFID care are memorat un cod din cele peste 16 mil. de coduri de acces ce pot fi programate, armează instalația din apartament (casă) apropiind cardul de zona RFID a postului interior video, iar la revenire accesul și dezarmarea instalației se va face apropiind același card RFID de zona cititorului RFID a panoului exterior.

Dacă în acest timp s-ar fi întamplat un eveniment de efracție la intrarea apartamentului (sau a casei), senzorul de ușă deschisă sesizează orice mișcare a ușii de la intrare, transmite informația la postul interior, pornește alarma acustică instantaneu și transmite mai departe informația la panoul exterior. Acesta memoreaza evenimentul de efracție, îl afișează pe display cu numar apartament și ora producerii evenimentului și de asemenea pornește alarma în panoul exterior.

OPȚIUNI SUPLIMENTARE DE AVERTIZARE


VARIANTE DISPONIBILE


În acest moment, varianta standard a sistemului SECURITY include o platformă care, pe lângă funcţiile clasice ale unui videointerfon, asigură:

 • activarea sistemului de securitate de la postul video interior, prin intermediul unui card RFID (acesta are memorat un cod din cele peste 16 mil. de coduri de acces ce pot fi programate);
 • dezactivarea sistemului apropiind același card RFID de zona cititorului RFID a panoului exterior;
 • avertizarea integrală la evenimente, în timp real fără temporizarea necesară introducerii unui cod numeric la o tastatura
 • securizarea codului cardului RFID (de activare, dezactivare şi acces în imobil) prin programarea acestuia în sistem numai de la postul video interior

Varianta standard a sistemului SECURITY include un senzor de uşă deschisă, însă platforma permite adăugarea unui număr suplimentar de senzori.
Ne interesează părerea ta privind necesitatea introducerii altor tipuri de senzori pentru alte tipuri de evenimente.

Domofon ( videointerfon) ELECTRA cu alarmă

MODALITĂȚI DE COMUNICARE A AVERTIZĂRII LA EVENIMENTE


VARIANTE DISPONIBILE


În acest moment, varianta standard a sistemului SECURITY include avertizare prin alarmă acustică, la locul efracţiei şi mesaj scris pe display-ul panoului exterior.

Ne interesează părerea ta privind modalităţile de comunicare alese în prezent, precum şi necesitatea introducerii altor tipuri de modalităţi de comunicare cum ar fi:

 • Alarmă acustică
 • Alarmă luminoasă
 • Mesaj scris pe display-ul panoului exterior
 • SMS / Alertă pe telefon mobil
 • Mesaj către o firmă de intervenţii
Videointerfon (domofon) pentru case, birouri și blocuri locative