fbpx

Securitate la evenimente

O parte foarte importanta a pazei si protectiei o constituie serviciile de securitate pentru evenimente, 

Asigurarea securitatii pentru evenimente presupune un complex de masuri de de ordine publica, paza si protectie, aplicate inainte si pe perioada desfasurarii unor evenimente (culturale, sportive, de afaceri etc.), care contribuie la buna desfasurare a acestora.

Servicii de pază și protecție la evenimente

MoldovaSecurity detine experienta si factorul uman necesare gestionarii securitatii unui eveniment major.

Abordarea profesionala in securitatea pentru evenimente, securitatea tirgurilor, securitatea expozitiilor, securitatea concertelor, securitatea festivalurilor, s.a. ofera o atmosfera relaxata, atat invitatii cat si organizatorii avand posibilitatea sa se distreze fara grija vreunui incident neplacut.

Asigurarea securitatii pentru evenimente se face intotdeauna pe baza unui plan de securitate avizat. Toate tacticile si strategiile de control al persoanelor participante la eveniment se fac pe baza acestui plan de securitate al evenimentului.

Un segment foarte important al securitatii pentru evenimente il constituie evenimentele corporatiste publice sau private. Genul acesta de evenimente beneficiaza de servicii de securitate pentru evenimente care necesita un nivel superior de experienta, de aceea personalul implicat este unul de top.


In cadrul evenimentelor se evalueaza fiecare aspect care tine de securitate evenimentului:

  • riscuri
  • locatie
  • marime
  • participanti si probleme speciale si/sau deosebite
Agenți de pază și sisteme de securitate pentru evenimente

Testimoniale

Suntem aici pentru bunastarea ta!

Descopera solutiile noastre care iti garanteaza securitatea totala si intra in contact cu unul din consultantii nostri pentru mai multe detalii!