fbpx

Paza Obiective

Paza Obiectivelor se efectueaza cu agenti de securitate pregatiti special pentru astfel de activitati.

Serviciul de paza, prin factorul uman se adreseaza in special obiectivelor care datorita specificului de activitate, necesita suprevegherea spatiului exterior sau interior al amplsamentului, resedinte importante, locuri cu risc de producere a actelor de violenta sau de tulburare a ordinii si linistii publice, depozite sau altele, care necesita prezenta umana, care are competenta de a actiona specific, constient in functie de evolutia evenimentului si de luare rapida a deciziilor in caz de forta majora.

 

Servicii de pază și intervenție rapidă


Acest mod de paza este completat de sisteme tehnice de paza si alarmare performanate cu echipament de ultima generatie, monitorizate non-stop.

Personalul care executa paza obiectivelor este dotat cu uniforme personalizate si mijloace individuale pentru imobilizare si interventie, fiind instruit permanent in vederea prestarii serviciului la un nivel calitativ superior pentru cresterea continua a satisfactiei beneficiarilor serviciilor prestate.

MoldovaSecurity poate asigura servicii diferentiat in functie de situatia operativa a unitatii si a conditiilor de protectie pe care beneficiarul le doreste a fi indeplinite in scopul asigurarii sigurantei obiectivelor, bunurilor si valorilor impotriva oricaror actiuni ilicite care lezeaza dreptul de proprietate si existenta materiala a acestora.

Asiguram paza obiectivelor, paza oficiilor, paza depozitelor, paza case, paza santierelor de constructii, paza markete, paza vile, paza centre rezidentiale, paza imobile, paza farmacii, paza apartamente, paza hotele, paza parcari, s.a.
Servicii complete de pază și protecție

Testimoniale

Suntem aici pentru bunastarea ta!

Descopera solutiile noastre care iti garanteaza securitatea totala si intra in contact cu unul din consultantii nostri pentru mai multe detalii!