fbpx

Monitorizare si interventie rapida

Monitorizarea constă în supravegherea obiectivelor în permanentă cu ajutorul sistemelor tehnice antiefracţie şi antiincendiu, care reacţionează în momentul producerii evenimentului şi anunţă centrul nostru de comandă (dispecerat), de unde se declanşează intervenţia rapidă a echipajelor de specialişti din teren şi, dacă e necesar, se anunţă şi autorităţile. 
Sistemul de monitorizare este constituit pe scheletul unei infrastructuri proprii format din echipamente de comunicare de ultima generaţie interfaţate cu sisteme informatice performante prin canale de comunicare securizate.
Agentii patrulelor mobile asigura o prezenta activa la fata locului.
Sisteme de securitate și monitorizare 24/24
Patrulele mobile sunt utilizate pentru a le aminti hotilor si vandalilor ca acel loc este in mod permanent monitorizat si verificat. Pe langa patrulare, noi realizam si proceduri de rutina la locatia clientului.
 
Agentii nostri mobili sunt permanent in contact cu centrul de comanda MoldovaSecurity, folosind in permanenta aparate de emisie-receptie sau sistemul GSM.
 
Clientii MoldovaSecurity sunt protejati de programul nostru de raspuns rapid.
 
Acest program trimite echipajul de interventie la alertele date de alarme. Inarmati cu experienta si cunostinte, ei determina mai intai seriozitatea alarmei si intreprind actiuni necesare pentru rezolvarea situatiei, fiind excelent antrenati si sustinuti de reglementarile legale in vigoare.
 
Un agent MoldovaSecurity va supraveghea premisele clientului la ore aleatorii, in timpul zilei si/sau in timpul noptii, pentru a se asigura ca nu au existat patrunderi neautorizate sau incercari de efractie.
 
Vehiculele patrulei sunt dotate cu dispozitive de radio emisie, in legatura permanenta cu Centrul de Control MoldovaSecurity, astfel incat, in eventualitatea unei urgente, computerul selecteaza echipajele cele mai apropiate de locul evenimentului.
 
 
Semnele de avertizare si sigla MoldovaSecurity sunt afisate in exteriorul obiectivelor pe care le monitorizam.

Monitorizare si interventie in Chisinau si pe tot teritoriul Republicii Moldova la cel mai inalt nivel.
Servicii de pază cu monitorizare și intervenție rapidă

Testimoniale

Suntem aici pentru bunastarea ta!

Descopera solutiile noastre care iti garanteaza securitatea totala si intra in contact cu unul din consultantii nostri pentru mai multe detalii!