fbpx
Obiectivul principal al Departamentului Servicii de Paza si Protectie al MoldovaSecurity este acela de a oferi clientilor, atat persoane fizice cit si juridice, un pachet de servicii cat mai complex, astfel incat sa poata beneficia de o SECURITATE TOTALA.

Activitatea Companiei se desfasoara cu personal calificat profesional, atestat conform legislatiei in vigoare si avand dotari tehnice corespunzatoare.
 
Mediul social, economic şi politic evoluează constant, la fel şi nevoile de securitate ale clienţilor.

Experţii noştri în securitate şi protecţie ştiu acest lucru şi dezvolta soluţii de securitate care să corespundă cerinţelor tale sau a companiei.
 
Nu este suficient să rezolvăm pentru moment problemele, noi suntem aici ca să anticipăm nevoile tale.
Obiectivul principal al companiei MoldovaSecurity este să depăşim în mod constant aşteptările şi să facem că deciziile în ceea ce priveşte securitatea să fie cât mai uşoare. De aceea, Moldovasecurity se angajează să fie o soluţie de securitate cu servicii complete.
 
Calitatea serviciilor de paza
Compania MoldovaSecurity este o soluţie de securitate completă, având cei mai bine pregătiţi agenţi de pază şi intervenţie şi cele mai performante echipamente de securitate.
 
Profesionalism
Alături de cunoştinţe, experienţa şi pregătirea pentru acest domeniu, cuvântul “profesionalism” este cel care descrie cel mai bine modul în care angajaţii companiei noastre îşi desfăşoară activitatea.
 
Adaptabilitate
Acţiunile MoldovaSecurity sunt flexibile, moderne şi dinamice, astfel soluţiile companiei vor corespunde în permanenţă cerinţelor clienţilor.
Image

Servicii De Paza si Protectie

Monitorizare si Interventie Rapida, Escorta VIP, Transport Valori
Chisinau si pe tot teritoriul Republicii Moldova

Esti deja clientul unei agentii de paza? Transfera abonamentul la noi si achita pentru Servicii de Paza cu 20% mai putin!


Solicita Oferta ACUM: 078822233
 
Sistemul antiefractie este compus, in principal, dintr-o centrala, la care se leaga o multitudine de senzori. Configurarea centralei se face in functie de numarul de zone pe care vreti sa le acoperiti, dar si de resursele financiare de care dispuneti. Deosebirea intre centrale este data de capacitatea lor de a controla diferit anumite zone sau de a stoca informatia. Cele mai performante sunt compuse din mai multe subsisteme ce se comporta ca unele independente. Acestea sunt cele mai recomandate, fiindca permit alarmari locale si puteti afla, in timp real, care este partea vulnerabila de pe proprietate. Alarma functioneaza chiar si cand unele zone au fost deconectate, ceea ce va permite, de exemplu, sa va miscati prin incaperile de la etaj, in timp ce senzorii de miscare de la parter sunt in functiune.
 
In ceea ce priveste senzorii, acestia sunt de mai multe feluri. Prima "baricada" impotriva hotilor sunt senzorii magnetici, care monitorizeaza usile de acces in cladire. O alta zona sensibila a casei (ferestrele) este supravegheata cu ajutorul senzorilor de geam spart. Daca se trece de unul dintre acestia, urmatorul senzor este cel care detecteaza o prezenta straina in spatiul interior al cladirii "arondat" lui.
 
Senzorii, atat cei de miscare, cat si cei pentru gaz sau fum, transmit informatii captate unei centrale, care alarmeaza imediat prin semnal sonor si telefon dispeceratul MoldovaSecurity. Senzorii pot fi legati la centrala prin circuite electrice sau pot functiona wireless. Armarea si dezarmarea sistemului se fac prin telecomanda sau prin introducerea unui cod de la o tastatura. Sistemele de supraveghere video au rolul de a intregi un sistem de securitate performant. Ele lucreaza legate la o unitate centrala inteligenta de tip computer, iar imaginea se salveaza pe un hard disk, cu capacitate de pana la cativa terra. Un astfel de sistem are capacitatea de a surprinde si de a stoca imagini de cea mai buna calitate chiar si noaptea sau in conditii meteorologice extreme.
 
Orientarea catre nevoile fiecarui client in parte a impus evolutia rapida a MoldovaSecurity. Ritmul alert de diversificare a serviciilor de securitate ne-a asigurat relatii de lucru durabile cu toti clientii. 

Calculeaza Pret

Ai nevoie de protectie completa, in orice moment? Te poti baza pe noi.

Descopera solutiile noastre care iti garanteaza securitatea totala si intra in contact cu unul din consultantii nostri pentru mai multe detalii!

Image

Testimoniale