Intretinere, reparatii si inlocuire a Sistemelor de Video Interfoane pentru Blocuri Locative

Image
Asiguram service interfon all inclusive( toate piesele sistemului se schimba in baza contractului) cele mai bune servicii la preturi convenabile, contactati-ne si va veti convinge!

MoldovaSecurity asigura service profesional si reparatia instalatiilor de interfon pentru asociatiile de proprietari pentru toate modelele : Vizit; Electra; Commax; Genway; Metakom; Selectron; etc. in Chisinau , Balti si in Tara! MoldovaSecurity asigura multiple servicii profesionale si reparatii la preturi decente!!!

Pentru sistemele noi preturile incep de la 45 e/apartament (2 tag gratuit) si se negociaza in functie de numarul apartamentelor. Contactati-ne pentru a va putea face cea mai buna oferta!

Pentru mai multe scari se va face reducere!
 • Interventii prompte asigurate de personalul tehnic;
 • Numar nelimitat de interventii;
 • Revizii periodice astfel incat instalatiile de interfon sa functioneze perfect.
 • Imbunatatirea sistemelor de interfon cu cititor de proximitate , yale electromagnetice sau amortizoare hidraulice.

MoldovaSecurity va vine in ajutor cu urmatoarele servicii:


 1. Service profesional pentru orice tip de interfon (electra, vizit, metakom, commax, genway, etc), preturile incepand de la 12 lei/apartament!
 2. Instalare orice tip de interfon, mega oferta interfon Electra ! Contactati-ne! PLATA SE FACE IN RATE! Preturi incepand de la 45 e /apartament !
 3. Prestare servicii profesionale Administrare - Asociatii de Proprietari ,preturile incepand de la 100 lei /apartament !
 4. Mentenanta senzori iluminat si a instalatiei electrice
 5. Montare si intretinere lampi cu senzor pentru iluminat scari de bloc, plafoniere cu senzori, senzori miscare, senzori 360 grade
 6. Diverse lucrari conexe : reparatii usi, inlocuire amortizoare, lacate electromagnetice, etc.
 7. Sisteme de Supravegere Video profesionale pentru Blocuri Locative.
 8. Paza Fizica si Mobila a blocurilor locative