fbpx

Supraveghere Video Activa

Protejați-vă afacerea de dimensiuni medii cu o soluție completă de securitate și supraveghere completă. Noi, oferim camere, software și alte produse care creează o soluție de securitate concepută pentru operatorul activ.

Soluțiile noastre sunt ușor de folosit și sunt concepute să funcționeze perfect pentru școli, magazine de retail, fabrici și alte instalații de dimensiuni medii. Puteți opta pentru unul dintre sistemele noastre la Cheie cu hardware și software optimizat sau putem construi sistemul folosind software-ul nostru împreună cu PC-urile și serverele standard.

Securitate și supraveghere video activă

Sistem Video Complet Echipat

Camerele IP de Inalta Rezolutie și un Registrator/ NVR  Performant, este o soluție de gestionare a imaginilor la îndemână, cu software preinstalat pentru Monitorizare si Utilizarea functiilor Inteligente. Aplicatia de monitorizare video este intuitivă și ușor de folosit, ceea ce înseamnă că oricine o poate utiliza pentru a găsi și a exporta dovezi de înaltă definiție. În combinație cu camerele de rețea, vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a monitoriza cu încredere locațiile dvs. Deci, suntem gata să va punem la dispozitie cel mai performant sistem video de pe piata, pentru a va satisface nevoile d-stra.