Noutati

5 recomandări ca să eviți furtul din propriul magazin

Furtul din magazine pe timp de zi/noapte e un fenomen cu care tot mai mulți comercianți se confruntă, indiferent de regiunea și localitatea în care este amplasat magazinul.
Astăzi, specialiștii noștri de la MoldovaSecurity ce oferă servicii de pază profesionistă, îți prezintă 5 recomandări ca să eviți furtul din propriul magazin.
🔖 Instalarea camerelor de supraveghere video și monitorizarea continuă a acestora de către companie de securitate.
🔖 Angajarea unui agent de securitate - este cel mai eficient mod de a reduce pierderile. Acesta poate identifica cu ușurință cumpărătorii suspecți și să-i monitorizeze până la finalizarea cumpărăturii sau să intervină în caz de necesitate.
🔖 Salutarea toturor clienților ce intră în magazin. O astfel de atenție sporită pentru clienții noi intrați în magazin, micșorează semnificativ tentativa de furt din partea hoților.
🔖 Toate produsele trebuie să fie mereu aranjate și depozitate pe rafturilor corespunzătoare. În cazul dat e mult mai simplu de identificat rapid produsul sutras. De regulă, clientul ce vrea să facă cumpărătura, va tine produsul la vedere până ajunge la casă, la rândul său, un hoț va deveni brusc în incercarea de a ascunde produsul.
🔖 Eliminarea detaliile cum ar fi: pereți falși, oglinzi poziționate în locuri greșite, ce ar putea impiedica vizibilitatea în magazin dar și monitorizarea eficientă a cumpărătorilor.


Arhiva

Solicita oferta!

Vrei sa-ti transformi locuinta intr-o casa inteligenta care sa iti garanteze siguranta ta si a bunurilor tale in orice moment?

Scapa de grija sigurantei casei tale!