fbpx

Automatizari Porti, Bariere Auto, Turnichete

Automatizările pentru porți oferă un confort deosebit, eliminand complet efortul uman la deschiderea unei porți; permit sau restrictionează accesul, în special al autovehiculelor.
Tot ceea ce vă rămane de făcut este să apăsați un buton pe telecomandă.
Un sistem complet de automatizare a porții conține: unul sau două motoare, unitatea de comandă, emitătorul radio, fotocelule (pentru a preveni lovirea mașinii în timpul actionării porții), antena radio, lampă de control. Sistemul se acționează din telecomandă, dar poate fi acționat și manual, prin intermediul unui buton cu cheie. Butonul cu cheie iși dovedește utilitatea mai ales atunci cand este întreruptă alimentarea cu curent.
Sisteme de securitate și automatizări porți/bariere auto/turnichete

TIPURI DE AUTOMATIZĂRI PORȚI

AUTOMATIZĂRI PORȚI BATANTE

O poartă batantă este o poarte care se deschide prin acționarea unor balamale. Există mai multe tipuri de porți batante: cu o ușă sau cu două uși. Pentru automatizări de porți batante trebuie întai definit ce fel de poarta trebuie automatizată. Spre exemplu porțile batante cu două uși necesită două motoare pentru automatizare de poartă batantă.
Sistemele de actionare pentru porți batante sunt cu unul sau doua canale, cu dimensiuni de pana la 2,5m, destinate utilizării în mediul rezidențial sau industrial. Există două categorii: pentru trafic normal: alimentare la 220V, respectiv trafic intens: alimentare la 24 V.


AUTOMATIZĂRI PORȚI CULISANTE

Porțile culisante sunt porti care ruleaza pe o sina. Astfel mecanismul de automatizare poartă culisantă presupune instalarea unui motor care plimbă poarta pe această șină la acționarea cu telecomanda sau de la buton.
Sunt disponibile mai multe variante de motoare, în functie de dimensiunile și greutatea porții acționate. Se regăsesc în două versiuni, cu alimentare la 24V pentru trafic intens, respectiv 220V sau 380V pentru trafic normal și porți foarte grele.


BARIERE AUTOMATE

Pentru spațiile cu un trafic mare de autovehicule – pentru parcuri auto, supermarketuri, garaje subterane, posturi de taxare, parcări private ,vă propunem o soluție pe cat de simplă pe atat de utilă: bariere auto sau bariere automate.
Aceste bariere auto sau bariere automate pot fi acționate prin telecomandă, radar, bucla de inductie magnetică, card, cod-chei sau panou fix.


STALPI RETRACTABILI

Stalpii retractabili automati sunt ideali pentru protejarea zonelor pietonale, a parcarilor sau a spatiilor destinate serviciilor. Bolarzi retractabili automati sunt folositi de obicei in spatiile urbane pentru delimitarea unor zone protejate sau inchise temporar traficului.

Un stalp retractabil automat poate fi activat automat de catre persoanele autorizate, prin card, telecomandă sau prin programarea orelor de deschidere / închidere.

Diametrul, grosimea, inaltimea si materialul din care sunt realizati difera in functie de nevoile clientului si de zona in care acestia urmeaza sa fie montati.

Stalpi retractabili automati se impart in doua categorii, stalpi retractabili electromecanici si stalpi retractabili electrohidraulici.