fbpx

Telefonie VoIP

Sistem de telefonie voip pentru companii

Voce de calitate - HD Voice

Solutia noastra de telefonie VoIP PLANET oferă o voce cu bandă largă, de înaltă definiție, pentru o calitate clară și precisă a sunetului, indiferent dacă este livrată prin receptor, difuzor sau căști opționale.
Securitatea rețelelor de telefonie wireless
Securitatea rețelelor de comunicare și mentenanță

Soluții de conferință

Caracteristica convenabilă cu 3 căi de conferințe, disponibilă pentru toate telefoanele PLANET VoIP, vă va ajuta să economisiți timp și resurse. O funcție de paginare vă permite să obțineți rapid doi colegi la telefon pentru a vă organiza o conferință, chiar dacă acestea se află la extremitățile opuse ale țării.

Vizionarea în direct a imaginilor prin intermediul camerelor SIP IP

Soluția SIP PLANET de comunicații integrată cu IP PBX, cu telefonul IP și camera IP îi ajută pe utilizatori să urmărească mai ușor camerele de supraveghere prin simpla apăsare a unui număr de telefon. Cu ajutorul funcției de alarmă de mișcare, camera IP SIP oferă o metodă de răspuns mai rapidă și eficientă, mai bună decât celelalte metode, cum ar fi FTP, e-mail, card SD și multe altele, pentru a alerta utilizatorii pentru a preveni apariția unui eveniment rău.
Telefonie SIP cu alarmă
IP PBX router de wifi și sisteme de securitate bio

Oficii inteligente Ecologice, fără hârtie

Serviciul Fax to Email/Email to Fax prin PLANET IP PBX permite utilizatorilor să transfere/recepționeze faxuri direct în/din căsuța poștalăpe poștă electronică ca fișiere atașate. Este un mod simplu și confidențial de primire, stocare și transmitere a documentelor fax importante, creând astfel un birou verde fără hârtie.

Gestionați-vă biroul de pe dispozitivul dvs. mobil

Utilizatorii au un număr de telefon IP PBX care include un număr de extensie de birou unde apelurile sună simultan pe dispozitivul mobil, facilitând conectarea reciprocă oriunde s-ar afla. Accesul la persoane, mesaje și informații îi ajută pe utilizatorii de telefonie mobilă să raspunda dacă sunt în birou sau în afara acestuia.
Soluții de securitate și comunicare avansate

Telefoane SIP IP

Seria de telefoane PLANET Professional VIP este atât atrăgătoare estetică cât și practică, satisfăcând cerințele de afaceri necesare pentru munca dvs. zilnică. Caracteristicile avansate de telefonie de afaceri, inclusiv audio HD cu bandă largă pentru conversații clare, afișaje HD și suport pentru standardele de securitate precum TLS și SRTP, sunt indispensabile în ceea ce privește calitatea și funcționalitatea. Aceste dispozitive de înaltă performanță sunt protejate în viitor și oferă cele mai bune performanțe în domeniul sunetului HD cu bandă largă, asigurând o calitate a sunetului clar în mediul PBX gazduit.

• IETE SIP (RFC 3261), STUN (RFC 3489)
• Power over Ethernet IEEE 802.3af / at
• Furnizarea automată, TR069, VPN, VLAN, QoS
• Protecție avansată de securitate cu SRTP / TLS / HTTPS
• Interoperabil cu toate platformele IP PBX majore

• Anularea ecoului acustic (AEC), tampon adaptor de jitter (AJB)
• estimarea zgomotului de fond (BNE)
• Generarea zgomotului de confort (CNG), reducerea zgomotului (NR)
• ascunderea pierderilor de pachete (PLC), detectarea activității vocale (VAD)
• Codecuri audio: G.711 A-lege, μ-lege, G.722 (bandă largă), G.723, G.726 și G.729AB