fbpx

Smart Home

Touch Panel PLANET cu montare pe perete, face utilizarea mai simpla a Sistemului "Casa Inteligenta"

PLANET HTS-1000P este un Monitor de 10-inch Touch Screen a sistemului Automatizat din Casa , este Centrul de Comandă, Monitorizare și Automatizarea Sistemului Integral Casa Inteligenta, oferind utilizatorilor acces rapid, consistent pentru fiecare dispozitiv in casa conectat.
O interfață de utilizator simplă permite clienților să Armeze cu ușurință și sa Dezarmeze Sistemul de Securitate; Starea Usii de la Intrare, Controlul Luminilor din casa si afara, Termostatele, Yalele de la uși; atit și Monitorizarea Video în direct de la Camerele de Supraveghere din Casa și în jurul Casei - toate la atingerea unui buton. Informații rapide Afisate, cum ar fi Vremea și Timpul, care este disponibil prin intermediul widget-urilor de pe Ecran, care sunt actualizate în mod constant.


Stai cu ochii pe Casa Ta cu Monitorul Touch Screen


Puteți vizualiza Live Camerele de pe Touch Screen din jurul Casa tale . Stai cu ochii pe Copiii și animalele de companie, puteti sa vedeti istoricul vizitatorilor de la interfon sau chiar activitatea din jurul casei pe exterior si interior sau de pe telefon si Tableta ori de câte ori și oriunde doriți.
Smart Home Fibaro și sisteme de securitate avansate
  • 10.1-inch projected capacitive multi touch panel
  • Compliant with IEEE 802.3af PoE interface for flexible deployment
  • Integrates control gateway and door phone with one control pad
  • Real-time image monitoring of home cameras
  • Control lights based on time and occupancy (with the HAC-1000 Control Gateway)
  • Able to see, hear and speak to your visitors before opening the door (with the HDP-1100PT Door Phone)