fbpx

Infrastructura Retelistica si Comunicatii

MoldovaSecurity este Distribuitor Oficial PLANET in Moldova garantând furnizarea de solutii bazate pe tehnologii de vârf în domeniul retelisticii si oferind  clientilor sai servicii de implementare si suport de înalta clasa tehnica. 

PLANET a intrat pe piata Globala în anul 1990 si este liderul mondial în domeniul solutiilor de retelistica cum ar fi routing-ul si switching-ul, comunicatiile unificate, wireless si securitatea. 

Paleta de echipamente hardware, software si servicii oferite de PLANET este folosita pe scara larga pentru a crea solutii de conectare la Internet care fac posibil accesul facil la informatii oricând si oriunde, fiind un factor determinant pentru indivizi, companii si Tariri în a-si mari productivitatea, a reduce costurile, a mari satisfactia clientilor si de a consolida avantajele competitive pe care acestea le ofera.
Rețelistică și soluții pentru securitate
În urma încheierii partenerialtul cu PLANET , MoldovaSecurity si-a îmbogatit si diversificat considerabil portofoliul de produse si solutii în zona sistemelor standard si integrate de retelistica (Unified Communication, TelePresence, Security, Data Center, Network Systems), oferind astfel mai multe beneficii clientilor sai si demonstrând ca poate raspunde mai bine cerintelor unor clienti variati, cu afaceri în continua evolutie.  

Experienta acumulata pâna în acest moment a fost un factor determinant în recunoasterea faptului ca poate asigura resursele si expertiza necesare pentru sustinerea vânzarii, implementarii si acordarii suportului tehnic pentru solutiile Planet.

Planet devine la ora actuala un portofoliu complet de solutii încercând sa atinga zone cât mai variate ale pietei.

Solicita Oferta personalizata

Suntem aici pentru bunastarea ta!

Descopera solutiile noastre care iti garanteaza securitatea totala si intra in contact cu unul din consultantii nostri pentru mai multe detalii!